May 2015

ZFF 2015: Sabina Remundová

30. may 2015 at 19:39 | Ebi (Lucie) |  Herečky ČR, SR
Sabina Remundová (* 18.5. 1972, Pelhřimov) je česká herečka scenáristka a režisérka. Je dcerou Ivy Janžurové a Stanislava Remundy.

Filmy:
Sedmero krkavců (2015, Martha Issová)
Andělé všedního dne (2014, Marian Labuda st.)
Všiváci (2014, Ondřej Vetchý)
Lidice (2011, Karel Roden)
Tajnosti (2007, Iva Bittová)
Výlet (2011, Iva Janžurová)

Seriály:
Případ pro exorcistu (2015)
Marta a Věra (2014)
Případy 1. oddělení (2014)
Nevinné lži (2013)
Cukrárna (2010)

Režisérská filmografie:
Maryška (2003, Iva Janžurová)

Fotka:
je z pohádky "Sedmero krkavců"

ZFF 2015: Lukáš Příkazký

30. may 2015 at 18:59 | Ebi (Lucie) |  Herci ČR, SR
Lukáš Příkazký (* 5.3. 1985, Strážnice) je český televizní, filmový a divadelní herec.

Seriály:
Čtvrtá hvězda (2014)
Kdyby byly ryby (2014)
Neviditelní (2014)

Filmy:
Sedmero krkavců (2015)
Hořící keř (2013)


Fotky:
obě jsou ze seriálu "Neviditelní"


Alice Nellis

29. may 2015 at 21:03 | Lucie |  Režie
Dnešním dnem odstartoval již 55. ročník Zlínského filmového festivalu. Podařilo se mi získat autogramy od 9 osobností českého i německého filmu, několik sportovců a jednoho politika. Také jsem se seznámila se sběrateli Jakubem a Mončou, které jsem znala zatím jen přes internet. Takže to byl vlastně moc úspěšný den, jen mě mrzí, že německý herec Robert Stadlober nakonec nepřijede.

Alice Nellis, rozená Rychetníková (* 3.1. 1971, České Budějovice) je česká filmová i divadelní režisérka, překladatelka a scenáristka.

Režijní filmografie:
Ene bene (1999, Iva Janžurová)
Výlet (2002, Iva Janžurová, Sabina Remundová)
Tajnosti (2007, Iva Bittová, Karel Roden)
Mamas & Papas (2010, Zuzana Bydžovská)
Perfect Days (2011, Ivana Chýlková, Vojta Kotek)
Revival (2013, Bolek Polívka, Miroslav Krobot)
Andělé všedního dne (2014, Marián Labuda st., Vojtěch Dyk)
Sedmero krkavců (2015, Martha Issová, Sabina Remundová)
Anna (2015, Aňa Geislerová, Zuzana Bydžovská)
Dobráci (2016, Bolek Polívka, Pavel Liška)

Fotka:

Alice uváděla svou novou pohádku "Sedmero krkavců".

18.5. 2015

18. may 2015 at 18:21 | Ebi Guetta |  Odeslané dopisy
Catherine Deneuve
- dopis, 3 fotky, obálka s mou adresou, euro
Adresa:
Catherine Deneuve
Artmédia
20, Avenue Rapp
75007 Paris
France

Lily James
- dopis, 3 fotky, obálka s mou adresou, libra
Adresa:
na natáčení seiálu "Downton Abbey" do Londýna

7.5. 2015

7. may 2015 at 19:09 | Ebi Guetta |  Odeslané dopisy
Jacqueline Bisset
- dopis, 3 fotky, 2 dolary, obálka s mou adresou
Adresa:
soukromá

Matthew Morrison
- dopis, 3 fotky, 2 dolary, obálka s mou adresou
Adresa:
do divadla v New Yorku na hru "Finding Neverland"